Unga släktforskare

Släktforskardagarna 2015

Det har nu gått en dag sedan vi lämnade Nyköping och Släktforskardagarna 2015 bakom oss. För att summera dagarna så har det varit fantastiskt roligt och dessutom en riktigt bra start på vår medlemsvärvning. Under helgen har vi lyckats få ihop dryga 10 medlemmar, vilket är en stort bedrift på en plats där medelåldern är rätt hög. Även ett antal stödmedlemmar har vi lyckats fånga.

Vi vill rikta ett tack till några särskilda. Stort tack till Barbro Stålheim och Nyköping-Oxelösunds Släktforskarförening som ordnade så att vi kunde vara med på mässan, Släktforskarförbundet och Rötterbokhandel som hjälpt oss med logistik och dessutom sett till att vi har ett hemligt pris till vår quiz-tävling. Mycket stort tack ska Malin Nyberg och Arkiv Digital ha som sett till att de 50 första medlemmarna i vår förening får en bra start i form av ett rejält rabatterat månadsabonnemang på Arkiv Digital. Sara Silander och MyHeritage ska också ha tack för en del material som vi kunde ha i vår monter. Sedan vill vi såklart tacka alla gäster och utställare men framförallt våra nya medlemmar! Tack för dessa dagar!

Nästa år återkommer vi till Släktforskardagarna i Umeå, då med förhoppning om en ännu starkare förening och fler engagera själar. Dessutom ska vi nog kunna sikta in oss på att ta hem priset för största medlemsutvecklingen, så se till att värva nu och låt föreningen växa!

Till de som blivit medlemmar under helgen så återkommer vi inom kort med mer information om vad som händer framöver. Till de som ställt upp i quiz-tävlingen så ska vi bara rätta resultaten och återkommer snarast efter det till er mail.

Ha det gott så länge och är det något så tveka inte att kontakta oss! 🙂